۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر

تجلیل از عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به عنوان نخبه علمی جوان در آیین ملی تجلیل و تکریم پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت در اصفهان

خانم دکتر سبک خیز عضو هیات علمی دانشکده علوم جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه اصفهان در در پنجمین آیین ملی تجلیل و تکریم پیش‌کسوتان دفاع مقدس و مقاومت به عنوان نخبه علمی مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین آیین ملی تجلیل و تکریم پیش‌کسوتان دفاع مقدس و مقاومت استان اصفهان در پنجمین روز از هفته دفاع مقدس، با حضور رزمندگان و جانبازان ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و خانواده‌های آنان در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در اصفهان برگزار شد.در این مراسم از خانواده‌های شهدا، جانبازان، بسیجیان و افتخارآفرینان شهر اصفهان تجلیل شد.

شایان ذکر است همزمان با چهل و چهارمین فصل ایستادگی مقاومت و پیروزی ملت ایران در حماسه دفاع مقدس در پنجمین همایش تجلیل از پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس از فرزند شهید سرکار خانم دکتر فاطمه سبک خیز عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان به عنوان نخبه علمی جوان تقدیر به عمل آمد.

1403/07/04